skip to Main Content

    Des de la nostra Fundació, sumem als serveis que proporciona Icària Iniciatives Socials des de fa més de 40 anys un nou projecte el CHEERS4U que té tres objectius:

 

    El primer, ser una formació lúdica adreçada a professionals, que treballen a les principals empreses amb l’objectiu d’aprendre a relacionar-se, a ensenyar noves competències a les persones amb discapacitat intel·lectual per perdre-li la por a contractar-les laboralment a ells o als serveis que proporcionen els centres on treballen.

 

    Aquest coneixement de les competències funcionals en relació amb aquest col·lectiu en un entorn lúdic on tot es més fàcil, després es pot traslladar a l’àmbit de la feina. És important captar-los, descobrir la seva forma de pensar, d’actuar, tractar-los i saber com empatitzar amb ells veure i viure com ho fan els seus educadors de forma natural. E inclús posar-se en el lloc d’una persona amb discapacitat alhora de treballar.

 

    En segon lloc volem aprofitar aquesta ocasió, la del Cheers4u, un Team Building festiu Inter-empreses per formar i promocionar algunes de les persones amb discapacitat intel·lectual que hi participaran com a treballadors en el camp dels serveis i de la animació d’esdeveniments. Un sector nou per aquest col·lectiu.

 

    Per un altre lloc, cal valorar que les oportunitats i els recursos econòmics obtinguts seran una font de recursos per fer possible els somnis d’unes criatures i adults amb discapacitat intel·lectual i que el seu projecte de vida laboral sigui una realitat. Els hi volem donar una oportunitat cada dia, i la mereixen! I no hi ha millor regal que sumar esforços per aquesta felicitat.


Veiem la seva il·lusió quan es compleixen els seus somnis.

Vídeo 1 – Youtube
Vídeo 2 – Youtube

Per obtenir més informació sobre la Fundació Icaria Iniciatives Socials, visiteu fundacioicaria.org

Back To Top