skip to Main Content

PRESENTACIÓ

A la competició hi prendran part més de 100 equips i compartirem grans moments perquè ens divertirem. Crearem els nostres equips i portarem a terme les estratègies necessàries per avançar en el joc. Posarem en funcionament les nostres habilitats i els nostres coneixements per ser el millor equip de Cheers4U Team Building 2020.
El 16 d’octubre de 2020, farem el més gran Team Building amb Valor Social en un lloc únic com el Circuit de Barcelona-Catalunya.

Descarrega’t el dossier complet de Cheers4U amb tota la informació.

L’ESDEVENIMENT

El divendres 16 d’octubre a les 11,00h del matí ens trobarem al Circuit de Barcelona-Catalunya a Montmeló. Caldrà portar l’acreditació de l’equip que haureu rebut per email.

En acabar la competició tindrem festa amb DJ’s, finger food i l’entrega del Premi al millor equip Cheers4U 2020. No ho dubteu, diversió assegurada.

QUÈ FAREM?

La activitat serà un Team Building Inter-Empreses, on competiran més de 100 equips de diferents empreses i diferents sectors, interactuant amb diversió amb els nostres joves amb discapacitat intel·lectual. Seran unes hores de riure, unes hores divertides on cada equip es cohesionarà en les diferents proves i experiències d’estratègia, habilitat, coneixement i empatia per procurar ser l’equip guanyador del Cheers4U 2020, en un entorn on les persones amb discapacitat intel·lectual juguen un gran paper.
Recorda, el 16 d’octubre de 2020, a #Cheers4u2020 farem el més gran Team Building Inter-Empreses amb Valor Social, en un lloc singular com és el Circuit de Barcelona-Catalunya.

A QUI VA ADREÇAT?

A empreses de tots els sectors, que tinguin interès en cohesionar els seus equips de treball i col·laborar en la formació de les persones amb discapacitat intel·lectual per convertir els seus entorns en més inclusius. Cada Team estarà format per un màxim de 6 persones, (que hauran d’escollir un capità que tindrà accés tecnològic a tot). Entre ells es coneixeran en un entorn molt diferent, es desafiaran amb la seva intel·ligència, la seva capacitat de consens, de lideratge, al mateix temps que posaran a prova les seves habilitats, les seves capacitats d’estratègia i la empatia amb les persones amb discapacitat intel·lectual. Es divertiran i riuran, en un circuit lliure, amb proves, pistes i activitats per aconseguir ser l’equip guanyador del Cheers4U 2020.
Aquest esdeveniment va adreçat a empreses que vulguin cohesionar i fer valdre totes les capacitats personals dels seus equips, formant-se en inclusió social i laboral, contribuint a una causa social valuosa.
El dia culmina quan l’equip guanyador és guardonat com “The Winner Team Cheers4u 2020”.
L’aportació de 1.550 € de la inscripció al Cheers4U Team Building 2020 anirà destinada a la Fundació Icària Iniciatives Socials.

QUÈ FER PER A PARTICIPAR?

A través de la pàgina web de cheers4u.org es podrà realitzar la inscripció de cada equip a l’apartat ‘Inscripció’. Estaria bé buscar un nom creatiu que acompanyi el nom de la empresa. També cal escriure les dades del capità, un número de telèfon mòbil de contacte i a continuació realitzar la donació de 1.550€ amb targeta de crèdit o transferència bancaria, fent constar totes les dades necessàries per emetre el certificat de donació.
La quota d’inscripció per equip és de 1.550 €.
Clica al següent enllaç per iniciar la inscripció: Aquí.

Back To Top