skip to Main Content

PRESENTACIÓ

A la competició hi prendran part més de 100 equips i compartirem grans moments perquè ens divertirem. Crearem els nostres equips i portarem a terme les estratègies necessàries per avançar en el joc. Posarem en funcionament les nostres habilitats i els nostres coneixements per ser el millor equip de Cheers4U Team Building 2019.
El 4 d’octubre de 2019, farem el més gran Team Building amb Valor Social en un lloc únic com el Circuit de Barcelona-Catalunya.

Descarrega’t el dossier complet de Cheers4U amb tota la informació.

L'Esdeveniment - Cheers4U

L’ESDEVENIMENT

El divendres 4 d’octubre a les 11,00h del matí ens trobarem al Circuit de Barcelona-Catalunya a Montmeló. Caldrà portar l’acreditació de l’equip que haureu rebut per email.

En acabar la competició tindrem festa amb DJ’s, finger food i l’entrega del Premi al millor equip Cheers4U 2019. No ho dubteu, diversió assegurada.

QUÈ FAREM?

La activitat serà un Team Building Inter-Empreses, on competiran més de 100 equips de diferents empreses i diferents sectors, interactuant amb diversió amb els nostres joves amb discapacitat intel·lectual. Seran unes hores de riure, unes hores divertides on cada equip es cohesionarà en les diferents proves i experiències d’estratègia, habilitat, coneixement i empatia per procurar ser l’equip guanyador del Cheers4U 2019, en un entorn on les persones amb discapacitat intel·lectual juguen un gran paper.
Recorda, el 4 d’octubre de 2019, http://www.cheers4u.org , farem el major Team Building Inter-Empreses amb Valor Social, en un lloc singular com és el Circuit de Barcelona-Catalunya.

L'Esdeveniment - Cheers4U
L'Esdeveniment - Cheers4U

A QUI VA ADREÇAT?

A empreses de tots els sectors, que tinguin interès en cohesionar els seus equips de treball i col·laborar en la formació de les persones amb discapacitat intel·lectual per convertir els seus entorns en més inclusius. Cada Team estarà format per un màxim de 6 persones, (que hauran d’escollir un capità que tindrà accés tecnològic a tot). Entre ells es coneixeran en un entorn molt diferent, es desafiaran amb la seva intel·ligència, la seva capacitat de consens, de lideratge, al mateix temps que posaran a prova les seves habilitats, les seves capacitats d’estratègia i la empatia amb les persones amb discapacitat intel·lectual. Es divertiran i riuran, en un circuit lliure, amb proves, pistes i activitats per aconseguir ser l’equip guanyador del Cheers4u 2019.
Aquest esdeveniment va adreçat a empreses que vulguin cohesionar i fer valdre totes les capacitats personals dels seus equips, formant-se en inclusió social i laboral, contribuint a una causa social valuosa.
El dia culmina quan l’equip guanyador és guardonat com “The Winner Team Cheers4u 2019”.
L’aportació de 1.550 € de la inscripció al Cheers4U Team Building 2019 anirà destinada a la Fundació Icària Iniciatives Socials.

QUÈ FER PER A PARTICIPAR?

A través de la pàgina web de cheers4u.org es podrà realitzar la inscripció de cada equip a l’apartat ‘Inscripció’. Estaria bé buscar un nom creatiu que acompanyi el nom de la empresa. També cal escriure les dades del capità, un número de telèfon mòbil de contacte i a continuació realitzar la donació de 1.550€ amb targeta de crèdit o transferència bancaria, fent constar totes les dades necessàries per emetre el certificat de donació. Es poden inscriure un màxim de 5 equips per empresa.
La quota d’inscripció per equip és de 1.550 €.
Clica al següent enllaç per iniciar la inscripció: Aquí.

Back To Top