skip to Main Content

PRESENTACIÓ

A la competició hi prendran part més de 100 equips i compartirem grans moments perquè ens divertirem. Crearem els nostres equips i portarem a terme les estratègies necessàries per avançar en el joc. Posarem en funcionament les nostres habilitats i els nostres coneixements per ser el millor equip de Cheers4U Team Building 2019.
El 4 d’octubre de 2019, farem el més gran Team Building amb Valor Social en un lloc únic com el Circuit de Barcelona-Catalunya.

Descarrega’t el dossier complet de Cheers4U amb tota la informació.

L’ESDEVENIMENT

El divendres 4 d’octubre a les 11,30h del matí ens trobarem al Circuit de Barcelona-Catalunya a Montmeló, caldrà portar la inscripció perquè hi haurà una competició simultània de Moto GT.
Comença el temps per acreditar-se, per conèixer les normes del joc, per posar-se a punt, per definir estratègies a partir del plànol i també serà un bon moment per fer networking i coneixe’ns tots plegats. A les 13h començarà la competició i cadascú decidirà el seu recorregut, aquí comença l’estratègia de cada equip i la oportunitat d’aconseguir ser l’equip guanyador.
En acabar les proves hi haurà festa amb DJ’s, finger food i l’entrega del Premi al millor equip Cheers4U Team Building 2019.

QUÈ FAREM?

La activitat serà un Team Building Inter-empreses formatiu, on competiran i compartiran, més de 100 equips de diferents empreses i diferents sectors, interactuant amb diversió i en tot moment amb els nostres joves amb discapacitat intel·lectual. Seran unes hores de riure, unes hores divertides on cada equip es cohesiona en les diferents proves i experiències d’estratègia, habilitat i coneixement, i empatia per procurar ser l’equip guanyador del Cheers4U 2019, en un entorn on les persones amb discapacitat intel·lectual juguen un gran paper per a que ho aconsegueixin. .
Recorda el http://www.cheers4u.org El 4 d’octubre de 2019, farem el major Team Building Inter-empreses formatiu amb valor social, en un lloc singular com és el Circuit de Catalunya.

A QUI VA ADREÇAT?

A empreses de tots els sectors, que tinguin interès en cohesionar els seus equips, en formar als seus equips de treball en la relació, el tracta i la formació de les persones amb discapacitat intel·lectual per convertir els seus entorns en més inclusius. Cada Team estarà format per 6 persones d’una empresa, (que han d’escollir un capità que tindrà accés tecnològic a tot), entre ells es coneixeran en un entorn molt diferent, es desafiaran amb la seva intel·ligència, la seva capacitat de consens, de lideratge, les seves habilitats, les seves capacitats d’estratègia, la empatia amb les persones amb discapacitat intel·lectual, i alhora es divertiran i riuran, en un circuit lliure, amb proves, pistes i activitats per aconseguir ser l’equip guanyador de Cheers4u 2019.
Aquest esdeveniment va adreçat a empreses que vulguin cohesionar i fer valdre totes les capacitats personals dels seus equips, formant-se per la inclusió i contribuint a una causa social valuosa.
El dia culmina quan l’equip guanyador és guardonat com “The Winner Team Cheers4u 2019”.
L’aportació per inscriure’s es a la Fundació Icaria per un import de 1.550€ per equip.

QUÈ FER PER A PARTICIPAR?

A través de la pàgina web de cheers4u.org es realitza la inscripció del equip, estaria bé buscar un nom creatiu que acompanyi el nom de la empresa, també cal escriure les dades del capità amb un mòbil de contacte i a continuació es realitza la donació de 1.550€ per targeta de crèdit o per transferència bancaria, fent constar totes les dades que es demanen per emetre el certificat de donació. Es poden inscriure un màxim de 5 equips per companyia.
La quota d’inscripció per equip és de 1.550 €.
Clica al següent enllaç per iniciar la inscripció: Aquí.

Back To Top